Search:

Type: Posts; User: mach

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    22
    Views
    863

    then you arent logging the right things

    then you arent logging the right things
  2. Replies
    22
    Views
    863

    well...it works,but just sketchy

    well...it works,but just sketchy
  3. Replies
    51
    Views
    2,310

    its not a wiring issue if everybodys car does it...

    its not a wiring issue if everybodys car does it lol
  4. Replies
    51
    Views
    2,310

    yup .thats pretty much the deal. mine is...

    yup .thats pretty much the deal. mine is currently only glitching in real time. as in when i play it back, it appears mostly ok. but thats subject to change
  5. Replies
    7
    Views
    271

    i dont doubt that. figured since the tune was in...

    i dont doubt that. figured since the tune was in there, it may be worth looking into though...that sucks
  6. Replies
    7
    Views
    271

    have you tried it? the tune is already there,just...

    have you tried it? the tune is already there,just not enabled? i didnt figure it would work, but just trying to find out why before i decide how i want to control it.
  7. Replies
    7
    Views
    271

    question on trans swap 99-04 mustang

    so, if i had a manual car/ecm and wanted to swap a factory automatic in.is it as simple as getting the trans harness and enabling the auto tune in the ecm? the factory tune looks to already be there...
  8. Replies
    22
    Views
    863

    yes

    yes
  9. Replies
    22
    Views
    863

    pretty normal. but they are changeable

    pretty normal. but they are changeable
  10. Replies
    51
    Views
    2,310

    i havent noticed that at all. have you checked...

    i havent noticed that at all. have you checked closed throttle delay?
  11. Replies
    51
    Views
    2,310

    if i can ever keep my pids and this ends up...

    if i can ever keep my pids and this ends up working like a gm, i can say i will halfway like this thing....
  12. Replies
    51
    Views
    2,310

    i dont know exactly what did it, but after...

    i dont know exactly what did it, but after reloading again, it runs. and i have control now it seems after touching up the maf a couple times. now that i know that,the scanner is still not close to...
  13. Replies
    51
    Views
    2,310

    check your messages

    check your messages
  14. Replies
    51
    Views
    2,310

    3.5 tube with a slot maf. blow through. real...

    3.5 tube with a slot maf. blow through. real nice setup. cant use it.
  15. Replies
    51
    Views
    2,310

    maybe you are in lb/hr. mine are in lb/sec and...

    maybe you are in lb/hr. mine are in lb/sec and are like this 0.014091492. but that in lb/hr is 50 as it is. 99-04 mustang
  16. Replies
    8
    Views
    549

    lol.....he said a couple hours

    lol.....he said a couple hours
  17. Replies
    51
    Views
    2,310

    are you in HPT on that? those numbers dont sound...

    are you in HPT on that? those numbers dont sound like any injector slope numbers i have
  18. Replies
    51
    Views
    2,310

    ive been over the values 100 times. nothing is...

    ive been over the values 100 times. nothing is off there. my high and low slopes are good. everything is scaled accordingly. as is the other tune on the other car. they are identically scaled...
  19. Replies
    51
    Views
    2,310

    thanks man. yeah i, pretty up to speed on all...

    thanks man. yeah i, pretty up to speed on all that. theres just somethiing wrong in this injector offset data or something . i updated everything today, and got the scanner all back and working.and...
  20. Replies
    10
    Views
    453

    well, at least you can get yours to run....

    well, at least you can get yours to run....
  21. Replies
    51
    Views
    2,310

    scratch that . i tried 60 data and zero change. i...

    scratch that . i tried 60 data and zero change. i pulled one out and they are definitely 80's.
  22. Replies
    51
    Views
    2,310

    i didnt get a lot of info from logging of course,...

    i didnt get a lot of info from logging of course, but i know i have good injector data,and a good MAF transfer. before i lost my eq commanded pid, i did get to notice lambses around .78 ish. and...
  23. Replies
    51
    Views
    2,310

    i spent about half the day today on it...zero...

    i spent about half the day today on it...zero progress other than the car "runs" .thats all i can give it. i really thought i should be close to doing something and had understood things enough to go...
  24. Replies
    8
    Views
    333

    ill go back and look then. maybe i understood it...

    ill go back and look then. maybe i understood it wrong. im new here lol
  25. Replies
    8
    Views
    333

    hmm....thats a negative on mine. i did that at...

    hmm....thats a negative on mine. i did that at first and no go. had to re read with engine only with 2 credits. trans was another credit.
Results 1 to 25 of 98
Page 1 of 4 1 2 3 4