Search:

Type: Posts; User: ABADZL1

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    308

    Nope. This is common

    Nope. This is common
  2. Replies
    6
    Views
    393

    I do prefer it in the connection pipe also. I've...

    I do prefer it in the connection pipe also. I've put a wideband in their before, it made no difference on my car. The merge spike is way forward of both sensors
  3. Replies
    6
    Views
    393

    96628

    96628
  4. Replies
    6
    Views
    393

    Before you weld it in place. Put the header in...

    Before you weld it in place. Put the header in temporary and make sure the sensor is going to clear at your desired location. My kooks headers came with a wideband bung and the sensor has very little...
  5. Replies
    6
    Views
    323

    I'm an Aircraft mechanic also. Lol The wire going...

    I'm an Aircraft mechanic also. Lol The wire going to the ecm would be correct
  6. Replies
    6
    Views
    323

    You would need a multimeter that can measure the...

    You would need a multimeter that can measure the Hz signal. Not the voltage. 50hz = 0% Alc. 150hz = 100%
  7. Replies
    6
    Views
    323

    I have seen failed sensors behave exactly how you...

    I have seen failed sensors behave exactly how you describe. I have also seen aftermarket coils cause this issue for the sensors that are powered by a coil pack.
  8. Replies
    17
    Views
    1,434

    I put an SLP supercharger on Wife's camaro L99 a...

    I put an SLP supercharger on Wife's camaro L99 a few years ago. Also had pressure in the low 30's. Definitely need to upgrade to a ZL1 pump and change the FPCM settings to match those from a ZL1. A...
  9. Replies
    2
    Views
    247

    This is very common, especially with the Duramax...

    This is very common, especially with the Duramax diesels. (They eat batteries) Lol. Nothing you can do about it
  10. Replies
    9
    Views
    1,391

    This is common on gm 2500's. Several other...

    This is common on gm 2500's. Several other manufactures of flashing devices say to pull the infotainment fuses before connecting to the obd2 port. Give that a try.
  11. Replies
    2
    Views
    384

    You could use "Engine Torque" instead of...

    You could use "Engine Torque" instead of "Delivered Torque" That way you see more than the 640 limit
  12. Replies
    17
    Views
    1,244

    Correct.

    Correct.
  13. Replies
    17
    Views
    1,244

    I have done that a million times. I have been...

    I have done that a million times. I have been working with support on this for quite some time now. My interface is glitching and they want it sent back. After I get caught up on some tuning
  14. Replies
    17
    Views
    1,244

    I've discovered that the prolink must be...

    I've discovered that the prolink must be connected to the interface to be able to get the unit to "connect" to the vehicle. Without the prolink, it will not "connect" to the ECM. If the pro feature...
  15. Replies
    4
    Views
    515

    I had the same issue month or so ago. After...

    I had the same issue month or so ago. After reformatting my tuning lap top, it started working correctly. Still doesn't work on 2 other laptops. But one of my other non tuning laptops it works ok on...
  16. Replies
    17
    Views
    1,244

    Did you submit a ticket? If not, you should.

    Did you submit a ticket? If not, you should.
  17. Replies
    17
    Views
    1,244

    No Bill, not the case for me. Had no issues with...

    No Bill, not the case for me. Had no issues with the same layouts, channels, charts and graphs with my old MPVI1 on all the LS stuff I tune. You can check out my ticket if you like. They stopped...
  18. Replies
    17
    Views
    1,244

    I'm not sure that you are doing anything wrong....

    I'm not sure that you are doing anything wrong. But I have tried on 3 laptops and does as described above on all 3. I found an old Asus laptop in the closet that had been forgotten about and had not...
  19. Replies
    48
    Views
    4,735

    I recently did the MPVI2 Pro upgrade and have not...

    I recently did the MPVI2 Pro upgrade and have not been able to use the scanner yet. Editor seems to work but the scanner will not log any channels at all. It does this on 3 different laptops. Support...
  20. Replies
    17
    Views
    1,244

    Scanner quit working (new MPVI2 pro upgrade)

    Anybody know how to get the scanner working? After getting this from the upgrade last week, it seemed to work fine for one short datalog. Now the scanner no longer works. It connects to the vehicle,...
  21. Replies
    20
    Views
    1,103

    Your cylinder airmass is way different from the...

    Your cylinder airmass is way different from the modified log to the stock log you posted. Cylinder airmass determines what row of spark you are in. It was different because of the maf scaling...
  22. Replies
    20
    Views
    1,103

    The maf numbers were a lot higher than a stock...

    The maf numbers were a lot higher than a stock tune and the cat stuff was all disabled including all the o2 sensors Dtc's. Cant tell for sure what other mods may have been in place.
  23. Replies
    20
    Views
    1,103

    Stock is .0200/0.0250

    Stock is .0200/0.0250
  24. Replies
    20
    Views
    1,103

    It looks to me like a header only tune. (no...

    It looks to me like a header only tune. (no cats). They probably just put the stock stuff back on and didn't take it back to the tuner for a stock or near stock re-tune. They took the cheap way out....
  25. Replies
    20
    Views
    1,103

    Try this for channels. Intake Air Temp 2 is...

    Try this for channels. Intake Air Temp 2 is the iat sensor in the blower

    85706
Results 1 to 25 of 179
Page 1 of 8 1 2 3 4