Search:

Type: Posts; User: rijrunr

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. I know this is an old thread, but I?m having the...

    I know this is an old thread, but I?m having the same issue and can?t figure out what is causing it. I have new sensors installed. They seem to be getting power. No codes. Won?t go into closed loop.
  2. Replies
    2
    Views
    169

    Tried contacting tech support, but it says access...

    Tried contacting tech support, but it says access denied, even though I was logged in. Is there someone from tech support that can look into this please?
  3. Replies
    2
    Views
    169

    Interface License error

    All of a sudden, I'm getting messages that I don't have an interface license. It worked once more then back to the same. Now won't connect at all. Anyone have this issue?
  4. 2014 Silverado 6.2L - 3 bar MAP installed, Scanner not reading MAF or MAP

    Swapped with a fresh build Low boost LT4. installed a 3 BAR map, but the scanner is not logging MAF or MAP. Possible culprit/ solutions?

    Also, I have the rear 02 codes off, but I am still getting...
  5. Replies
    1
    Views
    209

    SLP 1900 2014 Silverado 6.2L Baseline

    Anyone have a baseline tune for the 6.2L they could share? I have an SLP 1900.
  6. Here is my tune file. I don't have a log yet. I'm...

    Here is my tune file. I don't have a log yet. I'm a newbie and still learning.
  7. TCM tune seems to change or jump out of tune after a few days???

    I have a 2010 Silverado 6.2L... 3.73 gears and stock size tire. I have a Circle D triple disk at 2600 stall. I had my truck tuned on a dyno in HP tuners format. Seemed to run fine out to about 4-6...
Results 1 to 7 of 7