Search:

Type: Posts; User: ABADZL1

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    41
    Views
    3,573

    Install GPEDIT, then you pick which update you...

    Install GPEDIT, then you pick which update you want
  2. Replies
    41
    Views
    3,573

    Yeah. Mine is trying to do that too. If the...

    Yeah. Mine is trying to do that too. If the engineers don't fix this quick, I may install gpedit.
  3. Replies
    41
    Views
    3,573

    I just did a system restore to Oct. 9th. It fixed...

    I just did a system restore to Oct. 9th. It fixed the problem. It seems to be that the editor does not like the latest version of .net framework
  4. Replies
    41
    Views
    3,573

    Having the same issue. Must be a windows update...

    Having the same issue. Must be a windows update conflict.
  5. 106989 106990 Connect your oil temp sensor,...

    106989

    106990

    Connect your oil temp sensor, or max this table
  6. Try going lower with closed loop proportional...

    Try going lower with closed loop proportional limit. Start with something like .050 . (Not the .500) It tightened up my fluctuation nicely, and a lot of other cars I've done.
  7. Replies
    29
    Views
    11,420

    Here

    Here
  8. Replies
    9
    Views
    1,034

    I know exactly what your problem is. It's not...

    I know exactly what your problem is. It's not belt slip. That tune is crap.....Your map limit in the tune is set to 200kpa. So, as soon as you hit 200kpa. Guess what happens..........engine slows...
  9. I zero the ac tq table. The one under the torque...

    I zero the ac tq table. The one under the torque management tab I believe. There's also ac compressor ramp in/out airflow settings that I tweak. I dont see the spark drop anymore when it cycles on/off
  10. Are you running the AC when this happens?

    Are you running the AC when this happens?
  11. Replies
    2
    Views
    2,048

    Nope. This is common

    Nope. This is common
  12. Replies
    6
    Views
    1,158

    I do prefer it in the connection pipe also. I've...

    I do prefer it in the connection pipe also. I've put a wideband in their before, it made no difference on my car. The merge spike is way forward of both sensors
  13. Replies
    6
    Views
    1,158

    96628

    96628
  14. Replies
    6
    Views
    1,158

    Before you weld it in place. Put the header in...

    Before you weld it in place. Put the header in temporary and make sure the sensor is going to clear at your desired location. My kooks headers came with a wideband bung and the sensor has very little...
  15. Replies
    6
    Views
    1,354

    I'm an Aircraft mechanic also. Lol The wire going...

    I'm an Aircraft mechanic also. Lol The wire going to the ecm would be correct
  16. Replies
    6
    Views
    1,354

    You would need a multimeter that can measure the...

    You would need a multimeter that can measure the Hz signal. Not the voltage. 50hz = 0% Alc. 150hz = 100%
  17. Replies
    6
    Views
    1,354

    I have seen failed sensors behave exactly how you...

    I have seen failed sensors behave exactly how you describe. I have also seen aftermarket coils cause this issue for the sensors that are powered by a coil pack.
  18. Replies
    18
    Views
    4,651

    I put an SLP supercharger on Wife's camaro L99 a...

    I put an SLP supercharger on Wife's camaro L99 a few years ago. Also had pressure in the low 30's. Definitely need to upgrade to a ZL1 pump and change the FPCM settings to match those from a ZL1. A...
  19. Replies
    2
    Views
    817

    This is very common, especially with the Duramax...

    This is very common, especially with the Duramax diesels. (They eat batteries) Lol. Nothing you can do about it
  20. Replies
    9
    Views
    2,439

    This is common on gm 2500's. Several other...

    This is common on gm 2500's. Several other manufactures of flashing devices say to pull the infotainment fuses before connecting to the obd2 port. Give that a try.
  21. Replies
    2
    Views
    1,322

    You could use "Engine Torque" instead of...

    You could use "Engine Torque" instead of "Delivered Torque" That way you see more than the 640 limit
  22. Replies
    17
    Views
    3,205

    Correct.

    Correct.
  23. Replies
    17
    Views
    3,205

    I have done that a million times. I have been...

    I have done that a million times. I have been working with support on this for quite some time now. My interface is glitching and they want it sent back. After I get caught up on some tuning
  24. Replies
    17
    Views
    3,205

    I've discovered that the prolink must be...

    I've discovered that the prolink must be connected to the interface to be able to get the unit to "connect" to the vehicle. Without the prolink, it will not "connect" to the ECM. If the pro feature...
  25. Replies
    4
    Views
    1,050

    I had the same issue month or so ago. After...

    I had the same issue month or so ago. After reformatting my tuning lap top, it started working correctly. Still doesn't work on 2 other laptops. But one of my other non tuning laptops it works ok on...
Results 1 to 25 of 191
Page 1 of 8 1 2 3 4