Results 1 to 8 of 8

Thread: hpv13 registration problem

  1. #1
    Tuner in Training
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    10

    hpv13 registration problem

    hey guys,dont know if its a problem or not But on the register your device it says go to help and choose MPV13 in my drop down there is no MPV13 to select only 1 and 2

  2. #2
    HP Tuners Support
    (foff667)
    Bill@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hailing from Parts Unknown
    Posts
    27,860
    are you able to post a screenshot of what you are referring to by any chance?
    It doesn't have to be perfect, it just needs to be done in two weeks...

    A wise man once said "google it"

  3. #3
    Tuner in Training
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by Bill@HPTuners View Post
    are you able to post a screenshot of what you are referring to by any chance?
    hey Bill, I dont know if its related to my first problem[ see above] or not but when i tried to get into the repository my device didnt show up, and it said no interface did i screw up on registration or what? I just got the mvpi3

  4. #4
    HP Tuners Support
    (foff667)
    Bill@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hailing from Parts Unknown
    Posts
    27,860
    Quote Originally Posted by Dunefaber View Post
    hey Bill, I dont know if its related to my first problem[ see above] or not but when i tried to get into the repository my device didnt show up, and it said no interface did i screw up on registration or what? I just got the mvpi3
    You need to register an interface in order to view the repository.
    It doesn't have to be perfect, it just needs to be done in two weeks...

    A wise man once said "google it"

  5. #5
    Tuner in Training
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    10
    doesn't an mpv13 count as an interface device the e-mail that i received thanked me for registering my device when I try to get the repository it tells me interface does not exist all thou the device is plugged in and all info provided still nuthin, any help would be welcomed

  6. #6
    HP Tuners Support
    (foff667)
    Bill@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hailing from Parts Unknown
    Posts
    27,860
    I'm sorry you're having troubles and we'd love to help you. Have you already opened up a support ticket? If so, do you have your ticket number so that we can review the status? If not, please open a support ticket here: https://support.hptuners.com
    It doesn't have to be perfect, it just needs to be done in two weeks...

    A wise man once said "google it"

  7. #7
    Tuner in Training
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    10
    well the support team did their job and Iam all squared away now .
    Thank you team hp.

  8. #8
    HP Tuners Support
    (foff667)
    Bill@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hailing from Parts Unknown
    Posts
    27,860
    Awesome
    It doesn't have to be perfect, it just needs to be done in two weeks...

    A wise man once said "google it"