Results 1 to 3 of 3

Thread: Channels Ins operation does NOT display MPVI2 Pro Link option

  1. #1
    Potential Tuner
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    8

    4.0.12: Channels Ins operation does NOT display MPVI2 Pro Link option

    running 4.0.12

    I just received my new MPVI2 Pro with the Pro Link cable, resync'd, got the MPVI2 Verification ID all setup.

    Today I hooked up the Pro Link to AEM wide band and plugged it in the MPVI2 doogle. I proceeded to Channel Ins an external input, but the VCM Scanner only displayed MPVI Pro (old with 4 inputs) but did NOT display the MPVI2 Pro Link 2 input options.


    at a loss

    UPDATE: down loaded the Beta 4.3.141 version and it does display the MPVI2 Pro Link option and operates correctly with my AEM 4110

    running the 4.0.12, displays "unknown"



    doug
    Last edited by dougbert; 01-05-2019 at 08:02 PM.

  2. #2
    HP Tuners Support
    (foff667)
    Bill@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hailing from Parts Unknown
    Posts
    26,082
    4.0 does not support the pro feature set.
    It doesn't have to be perfect, it just needs to be done in two weeks...

    A wise man once said "google it"

  3. #3
    Potential Tuner
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    8
    thanks.

    I trusted in the About-->Check for updates feature, from 4.0.12 and Stated that no updates were found.

    I manually downloaded the "lasted" and see now that it is 4.2.12.0. So there is a bug in the update checking of 4.0.12. We shall see if 4.2.12 will check properly going forward

    it would be nice if the webpage displayed the "lastest" version so one doesn't have to constantly download to check if a new update is available

    dougbert
    Last edited by dougbert; 01-07-2019 at 11:44 PM.