Results 1 to 5 of 5

Thread: 3D Chart view issue

  1. #1
    Tuner in Training
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    11

    3D Chart view issue

    Anyone else having this issue where a certain angle, their 3d chart is disappearing?

    3d chart issue.png

  2. #2
    Tuning Addict 5FDP's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Rogers, MN
    Posts
    8,495
    Yeah, it happens. Not often but sometimes it does.
    2016 Silverado CCSB 5.3/6L80e, not as slow but still heavy.

  3. #3
    Tuner sjgrimsley's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    NW Louisiana
    Posts
    65
    Happens pretty often for me, but I thought it was because I'm on a Macbook running Windows 10 in Parallels.
    2008 Crystal Red Metallic Base Coupe A6 FE1. FlexFuel conversion, 418 LS3, CamMotion 230/234 117+0 cam, 11.5:1 CR, full Z06 exhaust, custom cold air box built around stock Z06 air bridge. Running Amsoil Signature Series 10w-30 and Amsoil Signature Series Fuel Efficient Synthetic ATF. Tuned by me with AEM 30-0333 WB thru HP Tuners.
    +228,XXX miles as of 9/9/19.
    Grimsley Performance, LLC on Facebook
    Grimsley Performance uses Amsoil

  4. #4
    Tuner
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Boulder, CO
    Posts
    50
    I also have the "disappearing 3d" problem. Annoying when I'm editing my VVE surface! Issue is the same on both Win7 and Win 10 and on two different PCs.
    '66 Chevelle w/ 6.2L LSA block, crank, and heads; Carrillo rods; 9.5:1 CP pistons; LPE GT9 cam, E-Force, E67 ECU; LT headers, T56 Magnum

  5. #5
    Tuner
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    gippsland
    Posts
    74
    all the time for me, its a small pain ive learnt to live with.