Results 1 to 5 of 5

Thread: MPVI Firmware update issue

  1. #1
    Potential Tuner
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    2

    MPVI Firmware update issue

    I have been using my MPVI for years with no issues,

    Today i upgraded my firmware from 0120 to 0121 and i have had nothing but issues.

    issue 1: invalid licence key.

    issue 2: unable to detect vehicle protocol

    Issue 3: software shuts down during a write and bricked 3 ECU's.


    All worked perfectly before this crap firmware update.


    Does anyone know how i can get my older firmware back.


    Im about to smash this unit now, I have bricked 3 ecu's and i have jobs that i cant do because of this.


    I am loosing money and im not happy at all

  2. #2
    Do not know if it's related but this post solved my issue. https://forum.hptuners.com/showthrea...Interface-DEAD

  3. #3
    Potential Tuner
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    2
    They want me to upgrade now, When i had no issues for years before this bullshit firmware update.
    Sounds like a forced upgrade to me.

    Might have to get legal advise on this one.

    Im loosing money everyday now

  4. #4
    HP Tuners Owner Keith@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    6,909
    Can you please create a support ticket. If you have already created one, do you have a ticket #?
    We got this guy Not Sure, ...

  5. #5
    Quote Originally Posted by Keith@HPTuners View Post
    Can you please create a support ticket. If you have already created one, do you have a ticket #?
    mine is 189321

    i can't use my mpvi1 and my mpvi2 say unlicensed vehicle even after i purchased 2 more credits

    WTF IS GOING ON!!!!