Page 5 of 10 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 81 to 100 of 189

Thread: MPVI1 USB driver installation

  1. #81
    Potential Tuner
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    ALABAMA
    Posts
    2

    how and what changes did you do

    Quote Originally Posted by bilemke View Post
    I downloaded and modified the newer Vista drivers from FTDI a while back. They have been working flawlessly since then.
    i am running XP pro ive loaded on house comp.and it loaded fine and it has the same os as labtop and wont load the drivers on the labtop need help thanks mrt7763 ive tried all the stuff in this thread even had bill,s help he keeps sending to this thread code 10 please help

  2. #82
    HP Tuners Support
    (foff667)
    Bill@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hailing from Parts Unknown
    Posts
    26,299
    code 10 error information http://support.microsoft.com/kb/943104/

    Personally I've never run into it so thats the best info I can find, if its working on one of your pc's but not the other its likely a pc related issue.
    It doesn't have to be perfect, it just needs to be done in two weeks...

    A wise man once said "google it"

  3. #83
    Potential Tuner
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    ALABAMA
    Posts
    2

    how to do this the attachment

    Quote Originally Posted by caenews@hotmail.com View Post
    not fibbing.
    any other ideas? have GOT to get this going.
    how do you attach the hole screen shot ive tryed and cant thanks mrt7763

  4. #84
    Advanced Tuner
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Old Orchard Beach Maine
    Posts
    917
    Bill recently linked to this thread and I found the updated info in the first post extremely helpful for getting hpt up & going with my new laptop with windows 7

    so TTT for the next guy to easily locate this , I would print out the instructions since some windows you open while installing cant be shrunk and block out the step by step which worked perfectly so thanks hpt crew for making my life easier

    now I just need to get all my tunes & configs over to the new comp.
    PB's 1/4 mi 12.21 117.75 trap ,1/8 mi. 7.779 93.99trap , 1.949 short time (FWD W body)

  5. #85
    Tuner
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Edinburg, Texas
    Posts
    125
    Thanks a bunch solved my issues with my new Alienware Windows 7 Laptop...

  6. #86
    Tuner in Training
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    solve my issue too...thanks

  7. #87
    Tuner in Training
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Fayetteville, AR
    Posts
    31
    Please help, I've been through every piece of documentation that I can find
    Windows 7 32bit - cannot get MPVI USB driver to install, tried the download, went to device manager, etc no luck

    When I point to the folder with the drivers it "cannot install"
    Is there not a self extracting driver installation program?

    Thanks
    Nick
    02 Zo6 - Procharger

  8. #88
    Tuner in Training
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    There is no "device drivers" in my control panel.

  9. #89
    Tuner radkon's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Cleveland, Oh
    Posts
    54
    I'm trying to setup HPT 2.2 on my Windows 7 32 Bit OS and when I follow the instructions here to update the driver I get an "access denied" message as it tries to load the driver. I am an administrator on the PC and am using that account to try to install the drivers. Any ideas?
    2004 Yellow M6
    HPT Pro, LM1, SVEDE, 85mm FAST Manifold, 85mm TB, TR224 112 Cam, TEA ported/milled 243 heads, SW LT headers, SW Custom Side Exhaust, King springs, Pedders shocks, Hotchkis sways, Pedders & ES Bushings, DBA rotors, Hawk/Axxis pads, Stoptech lines, shiftlight, AP Sideskirts, AP rear bumper, 05 hood, SAP grilles, Hoens, dual aeroforce gauges
    Stock 309.8 RWHP 330.7 RWTQ
    Now ? RWHP ? RWTQ
    1 of 1014

    2009 V6 G8 (bone stock) Daily/winter driver

  10. #90
    HP Tuners Support
    (foff667)
    Bill@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hailing from Parts Unknown
    Posts
    26,299
    Make sure you save the driver to someplace you have admin rights to. I always load them to my desktop and have never had an issue.
    It doesn't have to be perfect, it just needs to be done in two weeks...

    A wise man once said "google it"

  11. #91
    Potential Tuner
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Thanks to you Pros for keeping up with the technology and giving us the Windows 7 64bit drivers.

    As always you are awesome and always try to work with us and for us.

  12. #92
    Tuner in Training
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    No. Va.
    Posts
    17
    New netbook with XP, new drivers don't work, Lost the CD years ago. I just want the old drivers, inf files so windows will recognize them as drivers

  13. #93
    Might I add it would be great if we could get everything we needed (drivers, 2.22 latest etc.) from our customer login page. We should have it available right where we enter out serial number and password, and just click on the OS version we need, download and go.
    Last edited by 99socalfrc; 09-04-2010 at 05:48 PM.

  14. #94
    HP Tuners Support
    (foff667)
    Bill@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hailing from Parts Unknown
    Posts
    26,299
    Quote Originally Posted by 99socalfrc View Post
    Might I add it would be great if we could get everything we needed (drivers, 2.22 latest etc.) from our customer login page. We should have it available right where we enter out serial number and password, and just click on the OS version we need, download and go.
    On our to do list, not a high priority at this point though.
    It doesn't have to be perfect, it just needs to be done in two weeks...

    A wise man once said "google it"

  15. #95
    Tuner in Training
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    34
    Edit: working now--right clicked on the MVPI with a question mark in device manager, selected update, and told it where the newly downloaded drivers were located.
    Last edited by BoostedGTA; 09-27-2010 at 10:42 PM.
    Jeff
    08 C6 Z06
    99 T/A WS6
    08 Charger R/T
    http://v8muscle.net

  16. #96
    Tuner
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ft. Wayne, IN
    Posts
    72
    I'm struggling with the install on my new computer with Windows 7. I unzip the file and follow the directions from the first post, but when I manually select the files that I unzipped from the desktop, it still tells me the drivers can't be found.

    What are the files supposed to look like after they are unzipped? I get the amd64 and the i386 folders and two other files. What am I doing wrong here?
    2004 PBM M6 GTO
    Torquer v.2, Lingenfelter 243s, FAST 90, PTM 92, SVO greentops, SS OTRCAI, SLP LTs, Powerbond UDP

  17. #97
    Potential Tuner
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    8
    worked great for me! thanks!
    2002 Trans am Ws6
    Lt's Ory 12.9
    Trickflows 215's in the works!!!!!

  18. #98
    Tuner
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ft. Wayne, IN
    Posts
    72
    Quote Originally Posted by nmcqueen469 View Post
    I'm struggling with the install on my new computer with Windows 7. I unzip the file and follow the directions from the first post, but when I manually select the files that I unzipped from the desktop, it still tells me the drivers can't be found.

    What are the files supposed to look like after they are unzipped? I get the amd64 and the i386 folders and two other files. What am I doing wrong here?
    Any insight on this?
    2004 PBM M6 GTO
    Torquer v.2, Lingenfelter 243s, FAST 90, PTM 92, SVO greentops, SS OTRCAI, SLP LTs, Powerbond UDP

  19. #99
    Senior Tuner Google's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Saint Peters, Missouri
    Posts
    1,303
    Quote Originally Posted by nmcqueen469 View Post
    Any insight on this?

    create a new folder on your desktop. unzipp the drivers into that folder.. then when you go to install the new drivers it will ask you to let windows find the drivers or if you want to locat them on your own.. click browse and find your new folder on your desktop and select that folder and it will install the new drivers from that folder. you will have to do this two times once for channel A and then for channel B.
    We Can Fix Your Bricked PCM Or Your YYYYYY OS ID

  20. #100
    Tuner
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ft. Wayne, IN
    Posts
    72
    Quote Originally Posted by Google View Post
    create a new folder on your desktop. unzipp the drivers into that folder.. then when you go to install the new drivers it will ask you to let windows find the drivers or if you want to locat them on your own.. click browse and find your new folder on your desktop and select that folder and it will install the new drivers from that folder. you will have to do this two times once for channel A and then for channel B.
    I'll try this again tonight when I get home. I didn't have them all unzipped into one folder, hopefully that's the problem.
    2004 PBM M6 GTO
    Torquer v.2, Lingenfelter 243s, FAST 90, PTM 92, SVO greentops, SS OTRCAI, SLP LTs, Powerbond UDP