Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 52 of 52

Thread: Tune Repository is back!

  1. #41
    HP Tuners Support
    (foff667)
    Bill@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hailing from Parts Unknown
    Posts
    26,771
    should work fine.
    It doesn't have to be perfect, it just needs to be done in two weeks...

    A wise man once said "google it"

  2. #42
    Tuner in Training
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    36
    Pretty disappointing to not read that the repository is not accepting new files and there is no support for my vehicle or many others by the community to share things. Been hoping to find a temporary file for e85 on a 19 a10 camaro ss but obviously that would be wishful thinking to have that file up there but the point is you are limiting the chances of someone putting there file up as was advertised and still is on your website.

  3. #43
    Tuner
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Wilmington, MA, USA
    Posts
    146
    I'm with ya on that!

    I just bought the HPTuners setup to tune my two Audis, and there are absolutely NO Audi or VW files in the repository. You think they'd have extracted some OE tunes when they developed the software - at least they could put those up. That, or make it possible for people to upload files.

  4. #44
    Tuner
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Charlotte NC
    Posts
    80
    I'm with ya on that too!

    There are absolutely NO Jaguar F-Type files in the repository. I agree, they had to extracted some OE tunes when they developed the software.

    Why not put those up. Please do so.

  5. #45
    Tuner in Training
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    34
    I'm unable to access the Tune Repository, yet used to be able to. HPT webpage can't find my MPVI 2 device to add it, and when I type in the interface #'s manually (as it sits on my desk and verification code retrieved from VCM Editor), it says it is registered by another user? VCM Editor can see and use the interface fine. Seems my existing username login does not work on the core HPT site, yet still works to login to this forum. Am I missing something? Ticket submitted (today), please and thanks. Hate to cry in front of everybody.

  6. #46
    HP Tuners Support
    (foff667)
    Bill@HPTuners's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hailing from Parts Unknown
    Posts
    26,771
    Quote Originally Posted by OEMOBDII View Post
    I'm unable to access the Tune Repository, yet used to be able to. HPT webpage can't find my MPVI 2 device to add it, and when I type in the interface #'s manually (as it sits on my desk and verification code retrieved from VCM Editor), it says it is registered by another user? VCM Editor can see and use the interface fine. Seems my existing username login does not work on the core HPT site, yet still works to login to this forum. Am I missing something? Ticket submitted (today), please and thanks. Hate to cry in front of everybody.
    Seems your device is registered by another user. Please open a support ticket for further assistance.
    It doesn't have to be perfect, it just needs to be done in two weeks...

    A wise man once said "google it"

  7. #47
    Tuner in Training
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    34
    Ticket submitted. Thanks. Seems my original login was wiped out during the transition over to the 12 character password requirement on main HPT page, says user doesn?t exist, but it used to and the log in works for forum. My device is likely still registered to my original login name (OEMOBDII). I?ll await ticket resolution.

    Thanks for a great site, tool, and info. Awesome to be able to do what we do with this.

  8. #48
    Potential Tuner
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    6
    2 years later and we still cant upload a tune? or am i missing it?

  9. #49
    Advanced Tuner
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Illinois
    Posts
    801
    No but you can post up a tune in a thread. I think someone started one and people were populating the thread with tunes.

  10. #50
    Tuner in Training Sienile's Avatar
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    22
    If vehicle support went as fast as web development, we'd be lucky to have multiport injection by now.

    A repository is not very useful if nothing can be deposited there. It's slim pickings for FWD Pentastar owners like me. A grand total of 1 match for my platform and 3 for the power/drivetrain... and they're all stock tunes. And there's not many RWD Pentastars either, maybe 10. Not much for a new tuner to inspect and learn from.

  11. #51
    Tuner
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Wilmington, MA, USA
    Posts
    146
    Web development can go quickly if you want it to... apparently it's just not a priority for HP.

  12. #52
    Tuner in Training
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    33
    Quote Originally Posted by Keith@HPTuners View Post
    The tune repository can be accessed on our main website, via your My Account page.

    Here are some of the known issues:
    - Drop down boxes cut off text
    - Models don't auto select when you change makes.
    - Downloading a file requires another click
    - Can't upload files yet

    We just wanted to get you guys something up asap so you can download the stock files and segment swap files you need.

    Please be patient with us as we improve this feature of the website over the next few weeks.

    https://www.hptuners.com/my-account/tunerepository/
    This was posted 2 years ago, and still waiting on the upload button. Will we be able to upload files to the repository soon??
    Im just looking for a update, and why this hasn't been added yet?

    Thank you.